Bronzen beelden en gedenktekens grafmonumenten en urnen

MEMORIAL ART

Een bijzonder eerbetoon aan uw dierbare

Persoonlijke & unieke gedenkbeelden

persoonlijk grafmonument, Urn of gedenkteken

Als kunstenaar maak ik naast mijn vrije werk ook regelmatig een bronzen beeld in opdracht. Een deel hiervan zijn herdenkings- of grafmonumenten en persoonlijke gedenkbeelden.

Het maken van een persoonlijk grafmonument of gedenkteken is een intensief proces. Het is vaak een bijzonder persoonlijk contact met de opdrachtgever en het geeft veel voldoening als ontwerper en maker.

Het begint altijd met een uitgebreid gesprek op het atelier. In dit gesprek bespreken we de wensen van de nabestaanden en probeer ik een beeld te krijgen van de wensen. Ook de praktische zaken kunnen worden besproken zoals de mogelijkheden ten aanzien van de gebruikte materialen en het formaat van het grafmonument bijvoorbeeld.

Wanneer het definitieve ontwerp vast ligt begin ik aan het maken van het beeld. Door middel van foto’s tijdens het proces en een tussentijds atelierbezoek blijven de opdrachtgevers op de hoogte van het maakproces.

Het plaatsen van het beeld of de urn gebeurt in overleg, gezamenlijk met de opdrachtgever of door een externe partij.

Meer weten?

Wanneer u advies of meer informatie wilt of een vrijblijvende afspraak op het atelier wilt maken kunt u contact opnemen. 
Wij helpen u graag verder.

Gedenkbeeld | Grafmonument | Urn | In opdracht | Herdenkingsbeeld

Lees wat onze klanten over ons zeggen

5/5

Super blij met onze Bronzen IJsvogel Urn. Een heel mooi gedenkbeeld aan mijn schoonvader.

Bedankt Tanja en Maurice

5/5

Ik heb een prachtig bronzen paard van Maurice den Boer aangeschaft bij Galerie KUZIZA . Zó mooi en zó levensecht. Ook zijn ijsvogeltjes zijn heel mooi.