Bronzen beelden en gedenktekens grafmonumenten en urnen

Art & Design

Bronzen beelden, Design & Interieur objecten

Bronzen beeld kopen

bronzen beeld kopen bij KUZIZA

Ontdek onze unieke
Bronzen Beelden

Bronzen beelden van KUZIZA GALERIE

Wij zijn Maurice & Tanja Den Boer en als ontwerpersduo maken wij al ruim 20 jaar unieke kunstobjecten. Wij wonen en werken in het mooie Zwinderen, een prachtig dorpje in Drenthe. Eind 2015 zijn we verhuisd vanuit Rotterdam naar het Noorden van het land. In de tuin van ons atelier in Rotterdam hebben we 15 jaar een eigen bronsgieterij gehad. Onze herkenbare en inmiddels bekende bronzen beelden blijven dan ook de rode draad in alles wat wij doen.

Bent u op zoek naar iets unieks of wilt u een bronzen beeld kopen van Maurice Den Boer dan bent u van harte welkom in onze galerie.

Check onze website en laat je inspireren!

Waarom een bronzen beeld kopen bij KUZIZA?

Met een bronzen beeld of kunstwerk van KUZIZA heeft u een gegarandeerd authentiek kunstwerk in handen. Onze bronzen beelden zijn stuk voor stuk eigen ontwerpen en u koopt dus direct van de kunstenaar en maker. Een echt bronzen beeld, met naam behoudt zijn waarde, gaat generaties lang mee en is dus tevens een mooie investering voor de toekomst. Onze bronzen beelden zijn gegoten in de hoogste kwaliteit brons, worden slechts in beperkte oplage gegoten en zijn direct afkomstig uit het atelier van de kunstenaar. 

Kom langs in onze galerie en maak kennis met onze beelden en andere mooie kunstobjecten!

Hoogste kwaliteit

Unieke ontwerpen

Gratis Verzenden

omruilgarantie

Bronzen beeld kopen bij KUZIZA | Beelden en Sculpturen | Grote beelden en kleine beeldjes

enkele Reacties van onze klanten

5/5

Maurice en Tanja,

Bedankt voor jullie inspanning! Hierdoor heb ik iets waardevols mogen ontvangen wat ik ik graag doorgeef aan mijn kinderen.

5/5

Maurice den Boer maakt werkelijk prachtige kunstwerken. Een beeld op maat gemaakt en 2 ijsvogels aangekocht. Hij denkt met je mee en weet het juiste effect en gevoel te realiseren in zijn werk. Zeer talentvol met veel passie en bevlogenheid! De moeite waard om langs te gaan in Drenthe!

Bronzen Beelden van KUZIZA

Bronzen beelden van KUZIZA zijn uniek in hun soort. Al onze beelden zijn afkomstig uit ons eigen atelier. Steeds meer mensen willen zich onderscheiden door beelden en kunst in het interieur te plaatsen. Een exclusief beeld is een echte eye catcher of een conversation piece en maakt uw interieur compleet. Onze beelden zijn figuratieve kunstwerken van mens en dier en zijn uitsluitend verkrijgbaar via onze galerie en enkele gerenommeerde andere galeries. Wij maken geen massaproductie en al onze beelden worden persoonlijk en met de hand vervaardigd in ons atelier.

Waarom een bronzen beeldkopen?

Een echt bronzen beeld is een investering in de toekomst. Een beeld gemaakt van echt brons maakt indruk en gaat generaties lang mee. Dat wil zeggen een hoogwaardige brons legering, dus specifiek gemaakt voor het bronsgieten van kunstvoorwerpen. Er zijn ook veel beelden van een andere kwaliteit brons op de markt, maar daar hebben we het hier niet over. Onze beelden worden uitsluitend in een hoge kwaliteit brons uitgevoerd. De beelden op onze site zijn met zorg en aandacht gemaakt en worden slechts in beperkte oplage of als unica gemaakt. U heeft dus echt iets bijzonders in huis wat u niet overal tegenkomt.

Kunst als Bronzen beeld

In de beeldende kunst wordt brons al eeuwen toegepast als materiaal om een object in uit te voeren. We kennen allemaal de bronzen beelden van mensen en dieren uit de geschiedenis en bronzen beeldjes van dieren zoals bij archeologische opgravingen. Wij maken verschillende beeldjes zoals vogelbeelden, beeldjes van  paarden maar ook uilen en vooral veel mooie ijsvogels. Het materiaal is uitermate duurzaam en zelfs na jaren onder de grond blijft een bronzen beeld bestaan.

Bronzen beeld kopen als Kado of Geschenk

Een bronzen beeld is een prachtig kado. Je geeft hiermee iets unieks en waardevols wat iemand voor lange tijd bij zich houdt. Een blijvende herinnering zogezegd. Onze beelden worden ook vaak als relatiegeschenk gebruikt. Een mooi cadeau of geschenk bij de oplevering van een project of voor een belangrijke relatie. Ook een jubileum beeldje of een prestatie geschenk is een erg mooie optie om iemand te belonen voor een prestatie of hoogtepunt. Denk aan een kado voor een huwelijk, afstuderen, een diploma uitreiking, een beeldje bij de geboorte van een kind of een sportprijs. 

Certificaat van echtheid

Bij al onze beelden kunt een een certificaat krijgen van de maker, wijzelf dus in ons geval. U kunt dit aangeven bij uw bestelling of wanneer u een bronzen beeld aanschaft bij ons in de galerie. Vooral bij een groter beeld of een bronzen beeld met een wat hogere prijsklasse is dit gangbaar. Een certificaat bij een kunstwerk is vooral handig voor de verzekering mocht er ooit wat gebeuren. 

Bronzen beeld online bestellen

Wilt u een bronzen beeld online bestellen? Dan kan dat gemakkelijk in onze webshop. Bij KUZIZA hebben we altijd een aantal mooie beelden op voorraad en wanneer een beeldje in de webshop niet beschikbaar is kunnen wij dit meestal snel opnieuw voor u gieten en leveren. Een bronzen beeld voor in de tuin of in uw interieur geeft sfeer en stijl aan uw huis. Wij hebben verschillende bronzen beeldjes in onze collectie in verschillende prijsklassen. Al onze beelden worden met zorg en aandacht gemaakt en zijn het resultaat van ruim 20 jaar vakmanschap en ervaring. Wij maken daarnaast ook beelden in opdracht van groot tot klein. Denkt u aan monumenten voor de openbare ruimte of grafmonumenten en gedenktekens.

Bronzen Dierenbeelden

Wij maken verschillende beelden in brons maar zijn gespecialiseerd in figuratieve dierenbeelden en mensbeelden. Vooral onze vogelbeelden en paardenbeelden zijn bekend. Wij hebben dierenbeeldjes in verschillende uitvoeringen, maten en prijsklassen. Denkt u hierbij aan een mooi ijsvogelbeeldje of een beeldje van een bronzen uiltje. Ook roodborstjes horen natuurlijk in de collectie thuis net als ons schattige winterkoninkje, een echt bijzonder exemplaar.

Bronzen Paarden beelden kopen bij kuziza

Voor de echte paarden liefhebber is er veel moois te vinden bij KUZIZA. We hebben een bijzonder fraaie collectie paardenbeelden. Onze paardenbeeldjes worden regelmatig uitgereikt bij een wedstrijd of een jubileum of een afscheid van een bestuurslid bijvoorbeeld. De paardenbeelden hebben we overigens ook in een resin uitvoering. Dat is een kwaliteits gietsteen met een bronzen finish. Deze beeldjes zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en zijn dus perfect als kado of geschenk en heel betaalbaar. Een mooi beeld van een veulen of een paard in draf of in een piaffe is een aanwinst voor elk interieur. Bekijk onze collectie of maak een afspraak.

Bronzen grafmonumenten & Gedenktekens

Waneer u op zoek bent naar een persoonlijk grafornament of een compleet grafmonument dan kunnen wij u zeker helpen. Met persoonlijk advies en een op maat gemaakt gedenkteken kunnen wij uw dierbare gedenken. Wij maken ook urnen of asbeelden in opdracht. Vaak kiezen onze klanten een bestaand beeld uit. de collectie en daar maken wij dan een passende urn bij. Ook maken wij een compleet nieuw en uniek asbeeld of urn geheel naar wens. Voor meer informatie kunt ons altijd vrijblijvend even bellen. 

Interesse in onze bronzen beelden?

Heft u iets moois gezien in onze shop? Klik dan verder en bestel uw beeldje direct online. De beelden worden vanaf een bepaald bedrag gratis thuis bezorgd en omruilen is bij ons geen probleem.
Wilt u meer weten of onze galerie en het atelier bezoeken? U bent op afspraak van harte welkom om kennis te maken met ons en onze mooie beelden collectie.