We love Art  Design

Huwelijkscadeau

✓Huwelijkscadeau nodig? ✓Persoonlijk en uniek huwelijkscadeau ✓Geef een bronzen beeld kado!

Origineel huwelijkscadeau voor een bruiloft, huwelijksjubileum of trouwerij

Zoek je een origineel en blijvend huwelijkscadeau voor een bruiloft? Onze bronzen beelden zijn zeer geschikt als kado voor een trouwerij of huwelijksjubileum. Met een bronzen beeld als kado voor een huwelijk maakt u vast en zeker indruk!  

Onze beelden worden op ons atelier met veel aandacht en zorg gemaakt. U geeft dus een waardevol en blijvend kunstobject voor deze bijzondere gebeurtenis.

Een kado voor een huwelijk persoonlijk maken

U kunt het huwelijkskado persoonlijk maken door een tekst op de sokkel te laten maken. Wij maken dan een persoonlijke gravure met bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar en de datum van de trouwerij of het jubileum. Op die manier wordt het uniek en persoonlijk.

U kunt bijvoorbeeld de tekst 12,5 jarig huwelijk (koperen bruiloft), of 40 jarig huwelijk (robijnen bruiloft) op het beeld laten aanbrengen met een gravure. Wist u trouwens dat een 8 jarig huwelijk een ‘bronzen bruiloft‘ is? Meestal wordt een zilveren (25 jarig huwelijk) of gouden bruiloft (50 jarig huwelijk) gevierd uiteraard.

Een origineel huwelijkskado ALS GIFT VOUCHER

Zijn je ouders binnenkort zoveel jaar getrouwd of gaat één van de kinderen trouwen? Het is vaak erg moeilijk om een bijzonder kado voor een huwelijk te vinden.

Wilt u een origineel huwelijkscadeau geven en er zeker van zijn dat het in de smaak valt? Geef dan een waardebon of een gift voucher van KUZIZA als huwelijkscadeau aan het bruidspaar. Zij kunnen dan zelf iets uitzoeken wat geheel naar hun persoonlijke smaak is of iets op maat laten maken dat past bij hun eigen stijl. 

Wij vinden het altijd erg leuk om het echtpaar te mogen ontvangen en ze zijn gegarandeerd enthousiast over het kado! 

CADEAUBON!

Geef een mooi kunstwerk als blijvend kado voor een huwelijk en laat het echtpaar zelf de keuze maken!
KADO TIP!

Gezamenlijk kado voor bruiloft en bruidspaar

Wil je samen of met een groep iets bijzonders kado doen aan het bruidspaar dan is een waardebon van KUZIZA ook een perfecte oplossing. Geld in een envelop stoppen kan, maar is natuurlijk niet echt origineel en charmant. De belofte van een mooi kunstwerk of bronzen beeld is natuurlijk erg origineel!

Geen discussies meer over wie wat geeft en welk beeld of welke kandelaar of welk ander kunstwerk. Met een waardebon als huwelijkscadeau kan het bruidspaar zelf iets moois uitzoeken wat precies bij hun past. 

Een bronzen beeld is vrij kostbaar, dus dit is daarom de ideale oplossing voor een gezamenlijk kado voor bruidspaar of trouwerij. Met een waardebon kan er ook iets uit onze collectie Candle Art gekocht worden.

Heeft u vragen?

Mail ons via onderstaand formulier of bel ons,
wij staan u graag te woord

Vragen over een bronzen beeld in opdracht?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht via e-mail of neem telefonisch contact op via onderstaande button. Wij staan u graag te woord.

E-mail ons