We love Art  Design

Contact

Alle beelden worden door ons ontworpen en met veel aandacht en zorg gemaakt. Heeft u vragen over één van onze bronzen beelden of bent u op zoek naar iets speciaals? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Wilt u de beelden liever in het echt bekijken dan kan dat. U kunt een bezoek brengen aan onze galerie in het mooie Zwinderen.

Komt u van ver? Bel of app ons even van tevoren, dan maken we tijd voor u.

Adres

e-Mail

'Wie zijn ze dan?'

K U Z I Z A | Art & Design

Tanja Den Boer - STOKHOF

DESIGN | OFFICE | SALES

Na het afronden van een Master Wijsgerige Antropologie aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam ben ik mij volledig gaan bezighouden met kunst. Samen met Maurice maakte ik al een aantal jaren bronzen beelden en organiseerde ik workshops in onze bronsgieterij in Rotterdam.

In dezelfde periode hebben we aan vele buitenlandse kunstprojecten en internationale wedstrijden deelgenomen: IJssculpturen maken op de poolcirkel, monumentale houten beelden hakken in Letland, meerdere sneeuw en ijssculpturen in Finland, een tentoonstelling met bronzen beelden in Neurenberg noem maar op. Een bijzondere tijd waarin we ontzettend veel interessante mensen hebben mogen ontmoeten.

Sinds 2015 wonen wij in Drenthe en hebben we een eigen galerie naast ons atelier en werkplaats in Zwinderen. Onder de naam  ‘KUZIZA’  bundelen we onze krachten en zijn wij samen als ontwerpers dagelijks bezig om een collectie bijzondere objecten en beelden te maken. Kunst verrijkt je leven en je leefomgeving en wij willen vooral mooie dingen maken waar mensen blijvend van kunnen genieten!

We maken graag kennis en ontvangen u met alle plezier in onze galerie!


T: 06-45432534 (Tanja)

Maurice den Boer

DESIGN | Creation | SALES

Ik ben op de Willem de Kooning Academy in Rotterdam ooit begonnen als schilder maar al gauw ben ik mezelf gaan ontwikkelen als beeldhouwer. Nog tijdens mijn studie kwam ik in aanraking met het bronsgieten en vrij snel daarna goot ik mijn eerste bronzen beelden. Samen met collega’s ben ik na het afstuderen een bronsgieterij in de tuin van mijn atelier gestart en ik heb me sindsdien fulltime op mijn bronzen beelden gericht.

Inmiddels heb ik een omvangrijke collectie bronzen beelden gemaakt en is mijn werk te vinden bij particuliere verzamelaars en kunstliefhebbers over heel de wereld. Ik werk samen met een aantal vaste galeries en mijn werk is de afgelopen jaren vertegenwoordigd en gepresenteerd op diverse kunstbeurzen. 

Naast de bronzen beelden ben ik mij de laatste tijd ook meer gaan toeleggen op het design van bijzondere objecten en zo nu en dan werk voor aan de muur. Het brons blijft mijn passie en mijn AVIATOREN collectie en de bekende ijsvogelbeelden vinden nog steeds hun weg naar interieurs in binnen- en buitenland.

Wellicht tot ziens in Zwinderen!


T: 06-19184170 (Maurice)

Reacties van onze klanten

Rob BoorsmaEngineer | Vlaardingen
Lees verder
Zelf in opdracht een bronzen hobbelpaard voor mijn lief laten maken en daarna ook een ijsvogeltje uit Maurice zijn collectie gekocht. Kijk er elke dag met veel plezier naar. Maar naast deze kunstuitspattingen zijn veel meer andere schitterende kunstwerken in de galerie te bewonderen.
E. KuipersArts | Rotterdam
Lees verder
Maurice en Tanja, Bedankt voor jullie inspanning! Hierdoor heb ik iets waardevols mogen ontvangen wat ik ik graag doorgeef aan mijn kinderen.
Joep ZeilmakerZeilmaker | Dieverbrug
Lees verder
Vakmensen met passie voor hun werk , denken mee met de opdrachtgever.
Ellen EvegaarsAdviseur | Krimpen aan de IJssel
Lees verder
Maurice den Boer maakt werkelijk prachtige kunstwerken. Een beeld op maat gemaakt en 2 ijsvogels. Hij denkt met je mee en weet het juiste effect en gevoel te realiseren in zijn werk. Zeer talentvol met veel passie en bevlogenheid! De moeite waard om langs te gaan in Drenthe!
Previous
Next