We love Art  Design

Search
Close this search box.

Gedenkbeelden

✓ Persoonlijke Gedenkbeelden ✓ Grafmonument in opdracht ✓ Urnen en as beelden met een symbolische betekenis

Gedenkbeelden als blijvende herinnering voor uw dierbare of geliefde

Gedenkbeelden om een dierbare op een symbolische wijze te herinneren. Bent u op zoek naar een persoonlijk gedenkbeeld of een bijzondere urn om de as van uw dierbare te bewaren dan kunnen wij een persoonlijk herdenkingsmonument voor u maken.

Wij hebben in de afgelopen jaren mooie grafmonumenten en zeer persoonlijke gedenkbeelden mogen maken. Het is voor ons altijd een eervolle opdracht om een grafmonument of urn te mogen maken. Het maken van een dergelijk beeld geeft ook veel voldoening, vooral door het persoonlijk contact en het verhaal achter de mens. 

Onze beelden worden door ons in het eigen atelier gemaakt en zijn een blijvende en waardevolle herinnering. Wij werken daarom niet met standaard beelden uit een catalogus, maar maken uitsluitend op maat gemaakte beelden en urnen. Op die manier wordt het ook echt een persoonlijk beeld met een diepere betekenis. 

Een gedenkbeeld van brons

Regelmatig kiezen mensen een beeld uit onze eigen collectie beelden waar een kleine hoeveelheid as in bewaard kan worden. Daarnaast kunnen wij in opdracht een beeld of urn geheel naar uw wens maken. Een gedenkbeeld is heel persoonlijk, het kan specifiek gaan over iemands leven of persoonlijkheid. Ook kun je denken aan een speciaal voorwerp of iemands passie waar diegene altijd door zal worden blijven herinnerd.

Wij ontwerpen en maken het bronzen gedenkbeeld van A tot Z. De plaatsing en montage wordt  verzorgd door een specialist of uw eigen uitvaartverzorger. Heeft u een idee of wilt u een vrijblijvend gesprek voor de mogelijkheden, neem dan contact met ons op of maak een afspraak in onze studio.

Symbolisch gedenkbeeld voor buiten

Onze bronzen beelden worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit brons. Dat houdt in dat er een kwaliteitsbrons gebruikt wordt die jarenlang zijn schoonheid en waarde behoudt. Een bronzen beeld van KUZIZA kan uiteraard ook buiten geplaatst worden. De patina, dat is de kleur en finish van een bronzen beeld, zal door invloed van het weer na verloop van jaren wat veranderen. Dit kan altijd weer opgefrist worden door het beeld schoon te maken en af en toe in de was te zetten. Wij kunnen u hierin adviseren.

Oorlogsmonument Ede Maurice Den Boer Kebebasan

Monument of klein gedenkbeeldje

KUZIZA maakt bronzen grafmonumenten in opdracht in alle formaten. Van kleine persoonlijke beeldjes voor thuis, een beeld ter nagedachtenis voor een geliefde voor in de tuin, maar ook landelijke monumenten voor grotere opdrachtgevers in de openbare ruimte. 

Voor vragen en mogelijkheden neem gerust contact op. 

Urnen en Asbeelden

Vaak hebben mensen na een overlijden nog een wens om iets speciaals met de as of de urn te doen. Het is vaak een moeilijke beslissing en daar gaat vaak eerst wat tijd overheen. Soms wordt er een deel van de as uitgestrooid maar zijn er toch familieleden die iets van de as bij zich willen houden om te gedenken. Een bronzen asbeeld of een speciaal gemaakte urn voor in uw interieur vormt een mooie plek om iemand te herinneren.

Bij een asbeeld kunnen wij een speciale ruimte in de sokkel of in het beeld maken waar een kleine hoeveelheid as in bewaard kan worden. Wij bereiden het voor zodat u dit thuis in uw eigen omgeving kunt doen. Een moment om bij stil te staan. 

Een asbeeld of urnbeeld geeft een plek en een moment om stil te staan bij het verlies van uw partner, kind, goede vriend of vriendin. Het is een heel subtiele en discrete vorm van een urn en er kan een kaarsje of een waxine lichtje bij aangestoken worden.

Vragen over een persoonlijk gedenkbeeld, urn of asbeeld?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan een bericht via e-mail of neem telefonisch contact op via onderstaande button. Wij staan u graag te woord.

E-mail ons

KUZIZA Art & Design