We love Art  Design

KUZIZA.COM is online! Wij ontwerpen en maken unieke art, design en home deco. Een sieraad voor jezelf en voor je huis!

K U Z I Z A ONLINE!

Wij ontwerpen en maken al 20 jaar unieke kunst- en designobjecten van hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van figuratieve bronzen beelden gegoten volgens de Cire Perdue methode en werken daarnaast in verschillende andere materialen.

We hebben sinds 2022 onze krachten en creativiteit gebundeld onder de naam K U Z I Z A. Ooit begonnen in Rotterdam met een eigen bronsgieterij in de tuin van ons atelier en sinds 2015  op onze unieke stek in het mooie Zwinderen. Door de jaren heen hebben we naast onze bronzen beelden verschillende andere bijzondere objecten mogen ontwerpen zoals monumenten, erepenningen, persoonlijke gedenktekens en urnen, maar ook sierraden in brons, goud en zilver.

De AVIATOREN collectie is de rode draad in het oeuvre van Maurice Den Boer. De fijne gedetailleerde bronzen beelden die geïnspireerd zijn op de klassieke mythologie.

We hebben altijd een vaste collectie bronzen paardenbeelden en bronzen vogelbeeldjes in onze galerie. Deze kunnen ook online in onze shop besteld worden.
De paardenbeelden die wij maken worden onder andere door liefhebbers verzameld en regelmatig uitgereikt bij belangrijke ruitersport evenementen.

Onze bronzen ijsvogel beeldjes met de unieke blauwe patina zijn geliefd, maar ook de bronzen beeldjes van de kleine oehoe, de ransuil en de roodborstjes zijn erg gewild.

NIEuW! KUZIZA Home Deco

Momenteel werken we aan een nieuwe serie unieke home deco accessoires voor een bijzonder en sfeervol interieur. In samenwerking met Home Society hebben we een hele mooie collectie kandelaars ontworpen. Dit is een exclusieve lijn woonaccessoires die verkocht wordt onder de naam ‘Candle Art’. Check onze webshop voor nieuwe items!

Kortom we hebben nog heel veel plannen en veel zin om nog meer mooie dingen te maken waar mensen blij van worden!

KUZIZA