We love Art  Design

Paardenbeelden van brons

✓ Bronzen paardenbeelden voor in huis of tuin ✓ Originele kunstwerken direct van de kunstenaar ✓ Gratis verzending! ✓ Bezoek onze galerie

Op zoek naar een mooi paardenbeeld?

Voor de échte paardenliefhebber! Wij maken bijzondere paardenbeelden van brons in ons atelier en hebben een uitgebreide collectie zeer gedetailleerde beelden van paarden. Wij hebben zelf een passie voor paarden en maken vooral figuratieve paardenbeelden. 

Paardenbeeld voor Manege of Kado

Onze paardenbeelden zijn geliefd als cadeau of als aandenken bij een afscheid van een bestuurslid. De beelden die wij maken worden regelmatig uitgereikt bij wedstrijden in de paardensport of in een manege. Vooral omdat het echte kunstwerken zijn die ook een waarde blijven houden.

Blijvende herinnering van je paard

Een eigen paard hebben is net als een familielid. Jarenlang een paard verzorgen, berijden en intensief mee omgaan schept een band. Wanneer een paard komt te overlijden is dat een groot gemis. Wat is er mooier dan een aandenken aan uw paard in de vorm van een paardenbeeld?

Paarden Urn of Gedenkbeeld

Een urn voor de as van een paard is een bijzondere manier om jouw eigen paard te herinneren en nooit te vergeten. Wij weten helaas uit eigen ervaring hoeveel verdriet het kan doen om een paard te verliezen. Daarom maken wij ook paardenbeelden van brons die als urn of herdenkingsbeeld gebruikt kunnen worden. Kies een beeld uit onze collectie en wij maken er een mooie passende urn bij.

 

VRAGEN?

Stuur ons gerust een appje of bel ons!

Paardenbeeld online bestellen?

Zoekt u een origineel paarden kado? Voor een amazone of bij een wedstrijd? Een bronzen beeldje van een paard of een lief veulentje is een perfect kado om iemand mee te verassen. Een sokkeltje voor een beeldje  is ook erg mooi. Er kan ook een gravure met tekst bijbesteld worden. Nog leuker om een bronzen paarden beeldje als cadeau of award te geven. Een bronzen beeldje staat voor duurzaamheid en kwaliteit en zijn zeer geschikt voor een jubileum of een kado voor een lieve echtgenoot en gaat een leven lang mee.

Een mooi beeldje van een paard gevonden in onze shop? Klik in onze webshop op ‘toevoegen aan winkelwagen’ en ga verder naar ‘afrekenen’. U heeft uw bronzen paardenbeeldje dan binnen enkele werkdagen in huis.  Als wij uw beeldje verzenden ontvangt u van ons een track en trace code zodat u verzekerd bent dat het beeld correct geleverd wordt. Ruilen is bij ons geen probleem!

Paardenbeelden van brons

Paardenbeelden

paardenbeelden van brons
dressuur beeld paard

Een paardenbeeld met sokkel

Wilt een paardenbeeld op een sokkel voor in de tuin of om een persoonlijke boodschap te bevestigen? Wij kunnen beeldjes met een sokkel leveren. Om het paardenbeeld als blijvende herinnering te gebruiken kunnen we desgewenst een gravure met tekst monteren. Zo blijft het een moment om nooit te vergeten!

KUNSTZINNIGEZAKEN ▷ KUZIZA GALLERY

Bronzen paard als trofee of prijs

Een paardenbeeld van KUZIZA uitreiken bij een wedstrijd of concours is iets bijzonders. Geen doorsnee paardenbeeldje, maar een echt kunstwerk van een Nederlands kunstenaar. Steeds meer mensen kiezen voor onze paardenbeelden van brons voor een wedstrijdbeker of trofee. Wij hebben al veel mooie paardenbeeldjes mogen leveren aan diverse bekende evenementen en organisaties met als hoogtepunt voor de FEI de Wereldbeker trofee Paralympics in Beijing! 

 

Bronzen beeldje veulentje

Paardenbeelden van brons

Vakmanschap & Ervaring

Ontwerp

Wij ontwerpen alle beelden zelf inclusief onze design producten. In onze eigen ontwerpstudio kunnen we tevens geheel naar uw wensen een beeld in opdracht ontwerpen.

Realisatie

Wij houden van ons vak en het maken van een bronzen beeld kost veel tijd en aandacht. Veel is nog steeds  handwerk. Daarnaast werken we samen met specialisten in andere vakgebieden.  

Bronsgieten

Onze bronzen beelden worden gegoten volgens de Cire Perdue methode, oftewel de verloren wasmethode. We hebben ruim 20 jaar ervaring met alles wat met bronsgieten te maken heeft.

Paardenbeeld van brons amazone
Paardenbeeld amazone
Fries paard beeld in brons
Fries paard beeld
Bronzen beeld paard in Galop
Paard in galop
Paardenbeeldje bronzen beeldje
Frescobaldi paardenbeeld
Beeld Paard buste
Paardenhoofd in brons
Klassiek paardenbeeld in brons kopen
Bronzen paard kunstwerk