We love Art  Design

Kosten bronzen beeld laten maken?

Wilt u een bronzen beeld in opdracht laten maken? Met ruim 20 jaar ervaring hebben we al voor uiteenlopende opdrachtgevers een bronzen beeld mogen maken.

Het maken van een bronzen beeld is een zeer arbeidsintensief proces en vergt nog steeds veel handwerk. De kosten van een bronzen beeld in opdracht zijn afhankelijk van een aantal factoren. Op de eerste plaats het formaat van het beeld, maar ook de mate van detaillering en de technische moeilijkheden spelen een rol. Het ene beeld is het andere niet.

Over het algemeen kunnen we na een vrijblijvend eerste gesprek wel een indicatie geven. In sommige gevallen kunnen we ook een bestaand beeld uit onze collectie aanpassen of in een gewijzigde uitvoering maken, dit scheelt dan in de kosten. 

Onze massief bronzen beeldjes uit de vaste collectie zijn er al vanaf €450,-.

Jubileumkado of huwelijkscadeau

Zoekt u een jubileumkado, kado voor afscheid of bijvoorbeeld een huwelijkscadeau, kijkt u dan ook eens bij onze collectie verbronsde beeldjes. Dit zijn gedetailleerde beelden van een hoogwaardig composiet materiaal met een bronslook finish. Deze beeldjes worden erg vaak door klanten aangekocht als kado voor een bijzondere gelegenheid

Bronzen beeldje ijsvogel op tak

Een Afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u een indicatie van de kosten voor het laten maken van een bronzen beeld? U bent van harte welkom in onze galerie in Zwinderen.

Een persoonlijk gesprek

Na een eerste contact maken we meestal een afspraak op ons atelier. We kunnen aan de hand van een aantal bronzen beelden en beeldjes in was  heel goed een indruk geven van de mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek met u kijken we verder wat u wensen zijn en werken we het idee verder uit. Pas wanneer u er een goed gevoel bij heeft gaan we verder met een schetsontwerp of maken we een model in was. We werken over het algemeen in was omdat we de bronzen beelden via de Cire Perdue methoden gieten.

Na een definitieve goedkeuring van u gaan we het beeld verder in productie nemen en maken we de mallen voor het bronsgieten. Het hele proces duurt bij elkaar 8 tot 10 weken (indicatie). We hebben het momenteel best druk met lopende opdrachten, dus neem vooraf contact op voor een levertijd of maak direct een vrijblijvende afspraak.

Kosten bronzen beeld laten maken