Search
Close this search box.

Bronzen Paardenbeeld

Bronzen paardenbeelden collectie | Equine sculpture collection

✓Ontdek de unieke collectie bronzen paardenbeelden van KUZIZA ✓Vervaardigd met passie & oog voor detail ✓Unieke beelden gegoten in de hoogste kwaliteit brons ✓Voor de échte paardenliefhebber!

Zoekt u een mooi écht bronzen paardenbeeldje voor iemand om kado te doen of wilt u een bijzonder afscheidskado, een paardenbeeld voor een concours, manege of wedstrijd? Wij ontwerpen en maken de beelden in ons eigen atelier en gieten de paardenbeeldjes slechts in een beperkte oplage. Onze collectie bronzen paardenbeelden zijn stuk voor stuk echte kunstwerken. Onze paardenbeelden worden ook verkocht via gerenommeerde kunstgalerieën. Vragen? Bel of app ons!

Bent u op zoek naar een uniek bronzen PAARDENbeeld?

WIJ ZIJN GEOPEND op afspraak

Bronzen Beeld ijsvogel kopen?

Onze meest bekende en meest populaire beeldjes zijn waarschijnlijk wel onze bronzen ijsvogelbeeldjes. We hebben inmiddels een collectie van verschillende unieke ijsvogeltjes in brons. De ontwerpen en composities zijn altijd net even anders omdat het handwerk betreft. We maken regelmatig een ijsvogelbeeldje op een tak of ijsvogel op sokkel zodat het beeld bijvoorbeeld als tuinbeeld gebruikt kan worden.

Bronzen Beeld paard

We zijn dierenliefhebbers en hebben zelf ook paarden, dus niet zo gek dat we ook een collectie bronzen paarden beelden hebben. Het begon allemaal met een eerste bronzen paard in opdracht voor het FEI. Dat was direct de Wereldbeker trofee. De eerste werd uitgereikt tijdens de Paralympics in Beijing. Inmiddels hebben we verschillende titels zoals Piaffe, Draver, Victor en ook een serie veulens. De bronzen beeldjes van veulens zijn super leuk en worden regelmatig kado gedaan aan echte paardenliefhebbers.

Bronzen Beeld vogel

Naast de bronzen ijsvogel beeldjes hebben we ook diverse andere vogelbeeldjes. Bijvoorbeeld een bronzen roodborstje, een beeldje van een kleine Oehoe, een bronzen beeldje van een kerk uil en meer! De bronzen uilen of liever gezegd het bronzen beeldje van een uiltje wordt vaak kado gedaan bij een afscheid of een jubileum. Al vaker zijn de bronzen uiltjes aangeboden bij een afstuderen of een speciale gelegenheid. De beeldjes kunnen worden voorzien van een sokkel en een persoonlijke gravure.

AVIATOREN | Mythologische kunst

De collectie AVIATOREN zijn bronzen beelden geïnspireerd op de mythologische verhalen van Icarus en Daedalus. De bijzondere beelden van Maurice zijn erg fijn van detail en  voorzien van mooie patina’s. De AVIATOREN beelden zijn gegoten in het beste brons en voorzien van signatuur. Het betreft unieke stukken dus u heeft dan ook echt een uniek stukje kunst in huis. Deze collectie bronzen beelden is exclusief en wanneer u interesse heeft kunt u het beste even contact opnemen om zeker te zijn welke beelden we in de galerie hebben op het moment..