☙ KUZIZA SHOP ❧

Zoekt u iets unieks? 
Maak een afspraak in onze galerie!

WIJ ZIJN GEOPEND IN HET WEEKEND OP ZATERDAG EN ZONDAG VAN 13:00 TOT 17:00 UUR

Bronzen Beeld ijsvogel

Onze meest bekende en meest verkochte beelden zijn waarschijnlijk wel de bronzen ijsvogelbeeldjes. We hebben inmiddels een collectie van verschillende unieke ijsvogeltjes in brons.

De ontwerpen en composities zijn altijd net even anders omdat het handwerk betreft. We maken regelmatig een ijsvogelbeeldje op een tak of ijsvogel op sokkel zodat het beeld bijvoorbeeld als tuinbeeld gebruikt kan worden.

Bronzen Beeld paard

We zijn dierenliefhebbers en hebben zelf ook paarden dus niet zo gek dat we ook een collectie bronzen paarden beelden hebben.

Het begon allemaal met een eerste bronzen paard in opdracht voor het FEI. Dat was direct de wereldbeker trofee. De eerste werd uitgereikt tijdens de Paralympics in Beijing. Inmiddels hebben we verschillende titels zoals Piaffe, Draver, Victor en ook een serie veulens. De bronzen beeldjes van veulens zijn super leuk en worden regelmatig kado gedaan aan echte paardenliefhebbers.

Bronzen Beeld vogel

Naast de bronzen ijsvogel beeldjes hebben we ook diverse andere vogelbeeldjes. Bijvoorbeeld een bronzen roodborstje, een beeldje van een kleine Oehoe, een bronzen beeldje van een kerk uil en meer!

De bronzen uilen of liever gezegd het bronzen beeldje van een uiltje wordt vaak kado gedaan bij een afscheid of een jubileum. Al vaker zijn de bronzen uiltjes aangeboden bij een afstuderen of een speciale gelegenheid. De beeldjes kunnen worden voorzien van een sokkel en een persoonlijke gravure.

AVIATOREN

De collectie bronzen beelden geïnspireerd op de mythologische verhalen van Icarus en Daedalus. De bijzondere beelden van Maurice zijn erg fijn van detail en  voorzien van mooie patina’s.

De AVIATOREN beelden zijn gegoten in het beste brons en voorzien van signatuur. Het betreft unieke stukken dus u heeft dan ook echt een uniek stukje kunst in huis. Er is momenteel een wachttijd voor deze collectie, u kunt wel een afspraak maken in onze galerie. Bij sommige galeries zijn er ook nog beelden beschikbaar. Neem contact op voor de beschikbaarheid.

HOME DECO

In samenwerking met het merk Home Society hebben we de collectie ‘Candle Art’ ontworpen. Mooie en luxe kandelaars voor een stijlvol en vooral sfeervol interieur! 

Geïnspireerd op de natuur zoals de ‘Branch’ kandelaar en de kandelaar ‘Leaf’. Breng sfeer in huis met onze kandelaars uit onze Candle Art collectie. 

Onze KUZIZA Candle Art  kandelaars zijn verkrijgbaar bij de betere home deco shops en woon en interieur accessoire winkels, in onze eigen webshop en  online via de grotere webshops!