Search
Close this search box.

Design

Design kandelaars | Candle Art Collection | Unieke design kandelaars | Maurice Den Boer X Home Society

✓Ontdek de unieke collectie design kandelaars van KUZIZA  ✓Vervaardigd met passie & oog voor detail. ✓Uitgevoerd in robuust metaal ✓Unieke design objecten voor een stijlvol interieur! ✓KADO tip!

Hieronder vindt u een deel van onze unieke collectie design kandelaars in onze galerie. In samenwerking met het merk Home Society hebben we een bijzondere collectie design objecten ontworpen. Breng sfeer in huis met onze mooie kandelaars en bijpassende kaarsen. De natuur is zoals altijd onze inspiratie en de link met onze kunstcollectie is duidelijk zichtbaar. Omgeven door natuur, veel groen en onze dieren proberen wij mooie en sfeervolle design objecten te maken voor de échte liefhebber. Kijkt u rustig rond op onze website en heeft u vragen? Bel, mail of app ons!

Bent u op zoek naar een uniek bronzen beeld?

WIJ ZIJN GEOPEND op afspraak

Bronzen Beeld ijsvogel kopen?

Onze meest bekende en meest populaire beeldjes zijn waarschijnlijk wel onze bronzen ijsvogelbeeldjes. We hebben inmiddels een collectie van verschillende unieke ijsvogeltjes in brons. De ontwerpen en composities zijn altijd net even anders omdat het handwerk betreft. We maken regelmatig een ijsvogelbeeldje op een tak of ijsvogel op sokkel zodat het beeld bijvoorbeeld als tuinbeeld gebruikt kan worden.

Bronzen Beeld paard

We zijn dierenliefhebbers en hebben zelf ook paarden, dus niet zo gek dat we ook een collectie bronzen paarden beelden hebben. Het begon allemaal met een eerste bronzen paard in opdracht voor het FEI. Dat was direct de Wereldbeker trofee. De eerste werd uitgereikt tijdens de Paralympics in Beijing. Inmiddels hebben we verschillende titels zoals Piaffe, Draver, Victor en ook een serie veulens. De bronzen beeldjes van veulens zijn super leuk en worden regelmatig kado gedaan aan echte paardenliefhebbers.

Bronzen Beeld vogel

Naast de bronzen ijsvogel beeldjes hebben we ook diverse andere vogelbeeldjes. Bijvoorbeeld een bronzen roodborstje, een beeldje van een kleine Oehoe, een bronzen beeldje van een kerk uil en meer! De bronzen uilen of liever gezegd het bronzen beeldje van een uiltje wordt vaak kado gedaan bij een afscheid of een jubileum. Al vaker zijn de bronzen uiltjes aangeboden bij een afstuderen of een speciale gelegenheid. De beeldjes kunnen worden voorzien van een sokkel en een persoonlijke gravure.

AVIATOREN | Mythologische kunst

De collectie AVIATOREN zijn bronzen beelden geïnspireerd op de mythologische verhalen van Icarus en Daedalus. De bijzondere beelden van Maurice zijn erg fijn van detail en  voorzien van mooie patina’s. De AVIATOREN beelden zijn gegoten in het beste brons en voorzien van signatuur. Het betreft unieke stukken dus u heeft dan ook echt een uniek stukje kunst in huis. Deze collectie bronzen beelden is exclusief en wanneer u interesse heeft kunt u het beste even contact opnemen om zeker te zijn welke beelden we in de galerie hebben op het moment..