We love Art  Design

Art of Flight

Nieuws uit het atelier: Een nieuw beeld, een bijzonder project, klanten hakken zelf hun zojuist gegoten beeldje uit!

Nieuws uit het atelier!

Maurice maakt al jaren zijn herkenbare en bekende AVIATOREN beelden. De figuratieve en gedetailleerde bronzen beelden van gevleugelde figuren met mythologische verhalen als grote inspiratiebron.

Momenteel is hij bezig met een supergaaf nieuw beeld met de titel ‘Art of Flight V2, een door mensenhanden geconstrueerde vleugel. Het wordt een groter beeld dan de oorspronkelijke ‘Art of Flight‘, een bijzonder beeldje wat het uitgangspunt is van het nieuwe beeld.

Kosten bronzen beeld laten maken

Art of Flight V1

Maurice expositie Maurice Den Boer

De eerste ‘Art of Flight‘ is een bronzen beeld ontworpen voor een project in samenwerking met PTAH Kunstadvies uit Venlo. Maurice heeft een exclusief bronzen beeldje ontworpen waarvan de eerste exemplaren ‘live’ in brons werden gegoten tijdens een spectaculaire opening bij PTAH Kunstadvies.

Klanten en verzamelaars konden vooraf intekenen op het beeldje en tijdens de opening van de tentoonstelling werden de beeldjes in de tuin van de galerie volgens de ons welbekende Cire Perdue methode in brons gegoten door bronsgieterij Custers.

 

bronsgieten op locatie

De kopers konden zelf meemaken hoe het vloeibare brons omgetoverd werd tot een bronzen beeldje. Maurice kon het niet weerstaan om zelf ook nog een aantal beeldjes te gieten om weer even een gietkroes in de handen te hebben. Het blijft toch een prachtig procédé!

Na afloop zijn de beeldjes door de galerie aan alle klanten bezorgd. Een succesvol maar ook erg bijzonder project!

Ready for takeoff?

Wil je dit unieke beeldje ook in huis? Klik dan direct door naar onze shop en bestel het beeldje of maak een afspraak in onze galerie.