We love Art  Design

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Paardenbeeld in brons

Prachtige paardenbeelden van brons in verschillende prijsklassen. ✓Gratis en snel geleverd door heel Nederland!

Bronzen paardenbeeld

Bij KUZIZA koopt u prachtige paardenbeelden met karakter. Onze bronzen beelden worden met zorg en veel aandacht gemaakt. Elk bronzen paardenbeeld wordt gegoten volgens de Cire Perdue methode en zijn in een beperkte oplage beschikbaar. Alle beelden worden op ons eigen atelier gemaakt en de beelden zijn voorzien van een unieke patina.

 

Paardenkado nodig? 🎁

U zoekt een betaalbaar maar origineel kado voor een paardenliefhebber? Naast onze bronzen beelden collectie hebben we ook een collectie paardenbeelden in composiet uitvoering. Dit is een hoogwaardige composiet die veelvuldig toegepast wordt voor kunstobjecten waar een hoge mate van detaillering belangrijk is. 

Dit materiaal is op het oog niet van brons te onderscheiden. Onze composiet beelden zijn een stuk voordeliger en zijn daarom uitermate geschikt om te gebruiken als kado voor een paardenliefhebber of om als sportprijs uit te reiken bij een concours of evenement.

Paardenbeeld in brons

Paardensport prijs 🏆 Trofee

Zoals u hier onder op de foto ziet worden onze paardenbeelden ook regelmatig uitgereikt bij diverse concoursen. Voormalig Olympisch dressuurruiter en medaille winnaar Edward Gal mocht hier ons paardenbeeld Piaffe in ontvangst nemen die zijn partner Hans Peter Minderhoud eerder die dag heeft gewonnen op het subtop concours bij HJC manege Tolbert.

Voor meer informatie neemt u gerust contact op. Wij helpen u graag verder!

Edward Gal Hans KUZIZA Peter Minderhoud

Enkele referenties: Bartels Academy, KFPS Sportcompetities, KNHS Groningen, DRHA, Gemeente Beverwijk, Sectorraad Paarden, FEI, KWPN Drenthe, CSI De Wolden, Stal Vreedenburgh, Maarsbergen Horse Trials…

Persoonlijke gravure 🪶

We hebben verschillende mooie beelden van paarden in de collectie van schattige veulentjes tot klassiek vormgegeven paarden in dressuur posities. Voor de liefhebbers hebben we verschillende uitvoeringen van de veulentjes. 

Alle bronzen paardenbeeldjes kunnen voorzien worden van marmeren sokkeltjes. Wilt u een beeldje persoonlijk maken dan kunnen wij het sokkeltje voorzien van een mooie gravure met een persoonlijke tekst. Voor een bijzondere gebeurtenis of het behalen van een diploma bijvoorbeeld is dit een erg mooi kado. 

beeldje met gravure persoonlijke tekst