We love Art  Design

Vogelbeeldjes in brons

✓ Vogelbeeldjes in brons gegoten ✓ Nieuwe gietsels ✓ Inspiratie ✓ Bezoek op het atelier ✓ Hoge kwaliteit bronzen beelden van vogels

Vogelbeeldjes in brons

Het gaat soms best hard met onze vogelbeeldjes in brons, dus we zijn weer druk bezig met een mooie nieuwe collectie bronzen beeldjes. We hebben weer een aantal erg leuke ijsvogelbeeldjes in brons gegoten. Daarnaast ook bronzen uiltjes en een bronzen roodborstje natuurlijk niet te vergeten.

Bronzen beeldje bestellen?

Momenteel zijn we weer nieuwe vogel beelden aan het afwerken om in onze galerie te kunnen presenteren. Ondertussen zijn er zelfs ook al weer wat beeldjes besteld, verzonden en opgehaald. Mocht u een specifiek beeldje zoeken of willen reserveren neem dan even contact op voor de beschikbaarheid. Niet alles staat in onze webshop en het kan zomaar zijn dat we het betreffende beeldje bijna klaar hebben of net gegoten hebben.

Langskomen in onze galerie kan uiteraard ook. U bent van harte welkom om onze beelden in het echt te bewonderen. We vertellen u tijdens uw bezoek graag meer over ons werk. Met alweer bijna 25 jaar in het vak kunnen we u ook het één en ander vertellen over het proces van het maken van een bronzen beeld. 

Maak wel van tevoren even een afspraak, u bent van harte welkom in Zwinderen!

Inspiratie voor vogelbeeldjes

Onze vogelbeeldjes in brons zijn met veel liefde en aandacht gemaakt en de fijne details zijn mooi afgewerkt. Ook het ciseleren en het patineren van de vogelbeelden is handwerk en gebeurt op ons atelier in Zwinderen. Wanneer u een bronzen beeldje van ons aanschaft haalt u een waardevol kunstobject van kwaliteitsbrons in huis wat een levenslang mee gaat. Onze vogelbeeldjes zijn ook te vinden bij andere gerenommeerde kunstgaleries en op kunstbeurzen.

Veel van de vogels die wij als beeldje hebben gemaakt kunt u ook gewoon tegenkomen in uw eigen tuin, bijvoorbeeld het roodborstje, de mussen, het winterkoninkje en zelfs de ijsvogel wanneer u een waterpartij of flinke vijver heeft. Dat maakt het juist zo leuk! Ook in onze eigen tuin vinden wij veel inspiratie en we zijn daar dan ook graag te vinden, genietend van de vogels. Zo af en toe vliegt er zelfs eentje het atelier binnen!

vogelbeeldjes in brons gegoten
Zojuist in brons gegoten vogelbeeldjes

Bronzen vogelbeeldjes KADO

Onze bronzen vogelbeeldjes worden vaak kado gegeven. Een erg leuk idee natuurlijk! Voor een trouwerij, een jubileum of gewoon een origineel kado voor een verjaardag. U kunt de beeldjes eenvoudig en veilig online bestellen en indien op voorraad kunnen wij de vogelbeeldjes binnen een werkdag versturen. Een persoonlijke tekst of gravure behoort ook tot de mogelijkheden, maar rekent u dan op een of twee dagen extra levertijd. 

Wij onderscheiden ons door Kwaliteit