We love Art  Design

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bronzen beelden kopen

Unieke bronzen beelden uit eigen collectie, wij ontwerpen en maken bronzen beelden en design objecten voor een stijlvol interieur.

Bronzen beelden kopen bij KUZIZA?

Bronzen beelden kopen? In ons atelier in Zwinderen, in het mooie Drenthe, zijn wij dagelijks bezig met het bedenken en maken van nieuwe mooie beelden waar mensen blij van worden. Esthetiek vinden wij erg belangrijk en het moet dan ook aangenaam voor het oog zijn, al is dat erg persoonlijk natuurlijk.

Onze bronzen beelden worden gekocht door uiteenlopende klanten maar allemaal willen ze iets bijzonders en iets van waarde. Een echt bronzen beeld is een waardevol bezit en gaat vaak een leven lang mee. 

IJsvogel beeldje kopen?

Onze ijsvogels zijn misschien wel het meest bekend. Het eerste bronzen ijsvogel beeldje dat Maurice ooit maakte was jaren geleden. Het was een beeldje van een ijsvogel in opdracht. Een liefhebber verzamelde alles van ijsvogels; bronzen beeldjes maar ook schilderijen en allerhande andere bijzondere dingen. 

Mensen zagen het ijsvogelbeeldje op het atelier en waren dol enthousiast en bestelden ook een ijsvogeltje. Zo kwam het dat we er steeds meer gingen maken. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en hebben we heel wat mensen blij gemaakt met onze bronzen ijsvogelbeeldjes.

De beeldjes proberen we altijd iets unieks mee te geven. In de eerste plaats omdat we dat zelf erg leuk vinden, maar elk beeld krijgt zo ook iets persoonlijks. De compositie is net even anders, met een bijzondere tak of sokkel onder het beeld, en de patina is nooit gelijk omdat het handwerk is.

'De mooiste paardenbeelden!'

Onze klanten:
KWPN, KFPS, FEI International, Bartels Academy, Maneges en Paardensportverenigingen, Starsale Auctions en vele anderen!

PAARDEN beeldje kopen?

Naast onze collectie bronzen vogelbeelden hebben we ook een prachtige collectie bronzen paardenbeelden.

Onze paarden beelden zijn online te bestellen in onze webshop, maar u kunt ook bij ons in de galerie op uw gemak de beelden in het echt bekijken. We hebben paardenbeeldjes in diverse maten en prijsklassen.

Regelmatig worden onze paardenbeeldjes als kado of geschenk aangeboden. De meeste beeldjes zijn voorzien van een mooi marmeren sokkeltje en kunnen dan ook voorzien worden van een persoonlijke gravure. Deze kunt u gewoon mee bestellen in onze webshop.

Onze paardenbeelden staan ook in menig prijzenkast van bekende, maar ook minder bekende ruiters en amazones. Zoekt u iets bijzonders voor uw paardensport evenement of concours, dan hebben wij een aantal mooie beelden van paarden.

Edward Gal Hans KUZIZA Peter Minderhoud
Edward Gal en Hans Peter Minderhoud