Art & Design

KUZIZA Art & Design | Bronzen beelden, design & interieur objecten

Maak kennis met de KUZIZA kunst collectie!

Ontdek onze unieke
Art Collectie

Ons verhaal

Als ontwerpersduo maken wij al meer dan 20 jaar unieke kunstobjecten. Wij zijn veelzijdig en staan altijd open voor nieuwe avonturen en projecten. We hebben in het verleden uiteenlopende internationale projecten gedaan van ijssculpturen maken op de poolcirkel tot aan houtsculpturen hakken in de Baltics…

Eind 2015 zijn we neergestreken in het mooie Zwinderen. Hier hebben we de studio en de gallery naast elkaar waar we elke dag weer mooie dingen maken en ontwerpen. Het is allemaal ooit écht begonnen in de tuin van ons atelier in Rotterdam met een eigen bronsgieterij. Onze herkenbare en inmiddels bekende bronzen beelden blijven dan ook de rode draad in alles wat wij doen.

Check onze website en laat je inspireren!

Waarom kunst kopen bij KUZIZA? De mooiste collectie Art online gemakkelijk en veilig bestellen!

Onze bronzen beelden zijn stuk voor stuk eigen ontwerpen. Met een beeld of kunstwerk van KUZIZA heeft u een gegarandeerd authentiek kunstwerk in handen. Een echt bronzen beeld met naam behoudt zijn waarde en is een investering voor de toekomst. Onze beelden zijn gegoten in de hoogste kwaliteit brons, worden slechts in beperkte oplage gegoten en zijn direct afkomstig uit het atelier van de kunstenaar. 

Unieke ontwerpen

Hoogste kwaliteit

Gratis Verzenden

Retour en omruilen

Veilig via SSL

Kunst kopen by KUZIZA | Beelden en Sculpturen | Grote beelden en kleine beeldjes

Lees wat onze klanten over ons zeggen

5/5

Maurice en Tanja,

Bedankt voor jullie inspanning! Hierdoor heb ik iets waardevols mogen ontvangen wat ik ik graag doorgeef aan mijn kinderen.

E.Kuipers
5/5

Maurice den Boer maakt werkelijk prachtige kunstwerken. Een beeld op maat gemaakt en 2 ijsvogels aangekocht. Hij denkt met je mee en weet het juiste effect en gevoel te realiseren in zijn werk. Zeer talentvol met veel passie en bevlogenheid! De moeite waard om langs te gaan in Drenthe!

Ellen Evegaars

Start nu je eigen kunst collectie

10% korting bij je eerste online aankoop!

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!